Data intelligence voor professionele dienstverleners

Verkoop

Als professioneel dienstverlener is het zaak om de agenda’s vol te blijven plannen met werk. Je wil daarbij niet teveel maar zeker ook niet te weinig werk aannemen!

Verkoop is dus van belang om te monitoren. En naast de standaardgetallen zoals omzet geeft Kimura ook inzichten in het aantal bestaande, nieuwe en verloren klanten, en specifiek voor dienstverleners in de werkvoorraad. Zo kan je precies zien hoeveel werk er nog aan zit te komen!

Uren & Projecten

Uren en projecten zijn het kloppend hart voor elke dienstverlener. Zo ook voor ons!

Kimura Data Framework geeft binnen de module Uren & Projecten inzichten in de data die uit de timesheets van medewerkers komt. Daardoor krijg je interessante inzichten: hoe productief of facturabel zijn mijn medewerkers? En hoeveel omzet levert dat dan op?

Als je veel met vaste prijzen (of aanneemprijzen) werkt, wil je graag weten wat de werkelijk gerealiseerde uurtarieven zijn. Al deze informatie wordt zichtbaar met Kimura Data Framework.

En we koppelen met praktisch alle systemen waar je uren en projecten in kunt bijhouden. Denk daarbij aan Exact Online, TimeChimp, Simplicate, Yoobi, AllSolutions en Keeping.

Personeel

Personeel is het kloppend hart van een dienstverlenend bedrijf. Wist je dat maar liefst 25-40% van je omzet op kan gaan aan personeelskosten?

Dan is het fijn om inzicht te hebben in getallen als salarissen, verzuim en verlof. We kunnen koppelen met jouw HR-systeem (zoals HR2Day of Nmbrs) om deze gegevens in Power BI te krijgen. Uiteraard gekoppeld met informatie over uren en projecten en winst en verlies.

Naast bovengenoemde getallen en analyses is het ook mogelijk om je personeelsverloop in de gaten te houden. Kengetallen zoals de gemiddelde tijd in dienst zijn onmisbaar in het huidige arbeidsklimaat.

Finance

Winst, verlies, liquiditeit. Stuk voor stuk analyses die van belang zijn voor de moderne dienstverlener.

Wil je grip hebben op je cijfers, in plaats van één of enkele keren per jaar met de accountant praten écht dagelijks kunnen monitoren en sturen? Zet dan onze slimme data intelligence tools in voor meer inzicht in je financiële proces.

Kimura Data Framework koppelt met alle gangbare boekhoud- en ERP-systemen waardoor jij verzekerd bent van de juiste cijfers op het moment waarop het er toe doet.

Meer weten? Neem contact op!