Aangenaam!

Slimme oplossingen voor Power BI en data warehouses

Hoi. Wij zijn Kimura Data Intelligence B.V. Maar je mag Kimura (ki·moe·ra) zeggen 🙂

We bestaan om jou te helpen met slimme oplossingen voor Power BI en data warehouses. Wij bouwen dus dataplatforms! En dat is erg tof, omdat het jou helpt je organisatie beter te sturen.

We hebben jarenlange ervaring met het ontsluiten van data uit ERP-systemen en SaaS. Dat doen we op een slimme manier, met standaarden. We noemen dat het Kimura Data Framework. Daarmee besparen we jou veel tijd en geld.

Ons team

Mensen maken de techniek!

Een stukje geschiedenis

2019

Wij zijn in 2019 opgericht. Destijds nog onder de naam “Analytics on Point”, die oprichter Bas had bedacht terwijl hij op z’n fiets naar de Kamer van Koophandel in Utrecht reed.

2021

Het gaat goed met het bedrijf, en in 2021 worden een paar stappen gezet. Zo wordt de eenmanszaak omgezet in een B.V. en worden de eerste collega’s aangenomen. Ook betrekken we ons huidige pand in Zeist, na twee jaar remote gewerkt te hebben.

2022

Ook in 2022 blijven we groeien. En bij groei hoort een professionalisering, mét een nieuwe naam.

Sinds 2022 heten wij dus Kimura Data Intelligence. “Kimura” is de achternaam van een Japanse judoka, die een schouderklem ontwikkelde die naar hem vernoemd werd en nu veelvuldig gebruikt wordt in judo, Braziliaans jiu-jitsu en MMA.

Bas heeft deze naam gekozen voor het bedrijf omdat het de eerste klem was waarmee hij een wedstrijd Braziliaans jiu-jitsu won.

Mogen we jou helpen grip op je data te krijgen? 🙂

2023

In 2023 zijn we verhuisd naar ons nieuwe, grotere pand in Woudenberg. Hier hebben we meer ruimte om ons groeiende team een fijne werkplek te bieden.

In dat groeiende team is nog ruimte voor data engineers en Power BI specialisten.

Neem een kijkje bij onze vacatures of stuur ons een bericht om kennis te maken!

Wil je hoi zeggen of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Contact

Onder andere deze organisaties gingen je voor

Bedrijfsgegevens:

  • Naam: Kimura Data Intelligence B.V.
  • Adres: Fonteinkruid 6b, 3931 WX, Woudenberg
  • KvK: 83897682
  • BTW-id: NL863025237B01