Power BI template voor AFAS

Ik wil deze Power BI koppeling voor AFAS!

AFAS - een must voor elke organisatie die met tijdschrijven werkt

Of je nu een softwarebedrijf bent dat uren schrijft voor de WBSO-subsidie, of je bent een adviesbureau of accountant en je wil je uren verkopen, je komt niet om goede software heen.

De bedrijven die urenstaten nog met Excel maken lopen hopeloos achter. Als je slim bent gebruik je hier gespecialiseerde software voor, zoals AFAS. Dat doen we bij Kimura ook.

Daardoor hebben we grip op onze projecten, uren, en omzet.

Power BI - voor als je écht wat met je AFAS data wil doen

Wij kunnen als Microsoft Power BI partner echter niet achterblijven. De overzichten die AFAS ons geeft zijn net niet handig genoeg.

Je moet teveel klikken als je zaken wil zien als totaal gebruikte uren per klant, omzet per project, of je gemiddeld gerealiseerde uurtarief van projecten met een vaste prijs wil zien.

Daarom hebben wij deze Power BI koppeling voor AFAS ontwikkeld. Het is een kant-en-klare oplossing die ervoor zorgt dat jouw AFAS-data in een database in jullie eigen cloud komt te staan, zodat je er met Power BI op kunt rapporteren.

En dat bevalt niet alleen ons goed, maar ook andere bedrijven die AFAS gebruiken!

Wacht niet langer, en vul het formulier in. Dan nemen wij contact met je op en plannen we een afspraak in zodat jij snel met Power BI en AFAS aan de slag kan.