Kimura Automator, een data warehouse code generator

Kimura Automator is ontwikkeld om het ontwikkelen van data warehouses eenvoudiger te maken. Stop met zelf code schrijven - genereer het gewoon!

Bouw data warehouses sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren

Laat Kimura Automator indruk op je maken

0 Scripts gegenereerd

0 % snellere ontwikkeling

Freelancer, consultant of agency?

Word partner en gebruik Kimura Automator bij jouw klanten!

Kimura Automator biedt veel toegevoegde waarde voor freelance DWH specialisten, consultants, en agencies. Daarom kan je als value added reseller (VAR) de Kimura Automator kan inzetten bij jouw klanten. Hiervoor krijg je een resellerkorting op de reguliere tarieven.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vaak gestelde vragen

1. Wanneer kan ik beginnen?

De eerste stap in de onboarding is dat een collega van Kimura een nieuwe omgeving voor je aanmaakt, en een of meerdere gebruikersaccounts. Helaas is dat niet mogelijk via self-service.

Als de accounts klaar zijn en de eerste factuur is betaald kan je starten met het maken en beheren van je data warehouse.

2. Wat kost het?

De prijs van de Kimura Automator is afhankelijk van het plan dat je kiest. Je kunt kiezen tussen Basic, Professional en Enterprise afhankelijk van welke features je nodig hebt.

3. Welke ondersteuning is beschikbaar?

Als je het Enterprise abonnement hebt is support (door mensen) beschikbaar via chat en Microsoft Teams videovergaderingen. Als je een Basic of Professional plan hebt kan je gebruik maken van de documentatie (momenteel nog niet beschikbaar), of tegen betaling support afnemen.

4. Wie is eigenaar van de code die ik genereer?

Jij! Jij bent eigenaar van de code die je maakt met de Kimura Automator. Wij bezitten de magie die de Automator mogelijk maakt, maar alles wat eruit komt is van jou.

Het mooiste is dat de code gewoon leesbaar is, en ook veranderd kan worden zonder gebruik van de Automator. Maar het gebruiken van de Automator maakt je leven een stuk makkelijker!

Kan je niet wachten om te beginnen?

Vraag nu een offerte aan