Power BI template voor Simplicate

Ik wil dit Power BI template voor Simplicate!*

*Deze connector kost eenmalig € 1.495,–, dit is inclusief 2 uur support voor vragen, uitleg en (kleine) aanpassingen. Je krijgt een Power BI template dat bestaat uit een koppeling met Simplicate, een gemodelleerd datamodel (inclusief tabellen, relaties en measures), en voorbeeldrapportage.

Simplicate - een must voor elke organisatie die met tijdschrijven werkt

Of je nu een softwarebedrijf bent dat uren schrijft voor de WBSO-subsidie, of je bent een adviesbureau of accountant en je wil je uren verkopen, je komt niet om goede software heen.

De bedrijven die urenstaten nog met Excel maken lopen hopeloos achter. Als je slim bent gebruik je hier gespecialiseerde software voor, zoals Simplicate. Dat doen we bij Kimura ook.

Daardoor hebben we grip op onze projecten, uren, en omzet.

Power BI - voor als je écht wat met je Simplicate data wil doen

Wij kunnen als Microsoft Power BI partner echter niet achterblijven. De overzichten die Simplicate ons geeft zijn net niet handig genoeg.

Je moet teveel klikken als je zaken wil zien als totaal gebruikte uren per klant, omzet per project, of je gemiddeld gerealiseerde uurtarief van projecten met een vaste prijs wil zien.

Daarom hebben wij dit Power BI template voor Simplicate ontwikkeld. Zodat we zelf inzicht hebben in onze data.

En dat bevalt niet alleen ons goed, maar ook andere bedrijven die Simplicate gebruiken!

Wacht niet langer, en vul het formulier in. Dan nemen wij contact met je op en plannen we een afspraak in zodat jij snel met Power BI en Simplicate aan de slag kan.